Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet kereviz
 - 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 yemek kaşığı mısır unu
 - 3 yemek kaşığı zeytinyağ
 - 1 adet portakal
 - 1 adet mandalina
 - 1 adet limon
 - 1 tatlı kaşığı şeker
 - Tuz isteğe bağlı
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm sebzelerimi güzelce doğradım ve derince bir kaba su doldurup yarım limon sıkıp içine koydum.
 - Bilirsiniz bu süreç kararması içindi.
 - sonrasındasında soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kokusu çıkana kadar kavurduktan daha sonra unu ek edip birkaç tıp daha kavurma sürecine devam ettim.
 - ondan sonrasında bir tatlı kaşığı şekeride ilave edip sebzelerimi ekliyorum.
 - Göz sonucu su ek edip biraz kaynattıktan daha sonra portakal ve mandalinanın suyunu sıkıp yemeğe ek ettim .
 - Kısık ateşte pişmeye bırakıyorum. Ve hazır deneyenlere afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.