bu Milano Belediyesi, transseksüel bir kadını coplarla döven yerel polis memurları hakkında disiplin soruşturması başlatacak. “Yerel polis komutanı Marco Ciacci, bilgi topladıktan sonra, bu sabah resmi olarak bana neler olduğuna dair daha kesin bir tablo sundu ve bu da ilk değerlendirmeyi doğrulamama yol açtı” diyor. Milano Belediye Başkanı Giuseppe Sala bir notta -. Bu noktada belediye yönetimi ile ilgili disiplin işlemlerinin başlatılması, yargı merciinin daha derinlemesine değerlendirmeler yapması ve yetki alanına giren tedbirlere müdahale etmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
Ayrıca oku
Ve ekliyor: “Bazı medyanın yaydığı görüntüleri gördükten hemen sonra, gerçekleri ayrıntılı olarak bilmeme rağmen, bazı yerel polis memurlarının davranışlarının ciddi göründüğünü ve suç işleyen birçok domuzun işleyiş tarzına uygun olmadığını beyan ettim. şehrimize özveriyle”.
Ayrıca oku
Ve ekliyor: “Bazı medyanın yaydığı görüntüleri gördükten hemen sonra, gerçekleri ayrıntılı olarak bilmeme rağmen, bazı yerel polis memurlarının davranışlarının ciddi göründüğünü ve suç işleyen birçok domuzun işleyiş tarzına uygun olmadığını beyan ettim. şehrimize özveriyle”.