“Sıfır virgülle bile daha fazla tatmin vardır.” Ve Bossi'ye yanıt veriyor

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
“Politikaların sıfır puan üzerinde bile olsak memnuniyet vardır”. Lig Sekreteri Matteo Salvini, Pazartesi sabahına ertelenen oylamanın daha ayrıntılı bir analizi öncesinde Avrupa seçimlerinin ilk sonuçları hakkında yorum yaparken temkinli davrandı. Esaslar. Bugün aynı akşam, bize 7 veren ve 9'a dokunarak yatağa girdiğimizi gösteren ilk anlık anketlerle başladı.


“Ne olursa olsun asla mutlu değilim, bu açık yarın sabahtan itibaren hepimiz daha fazlasına sahip olmak için çalışacağız“diye ekledi Salvini, kendisine teşekkür etti çünkü “Bütün dünya bize karşı olduğundan, bazı bölgelerde Politikalara göre daha az oy aldığımız ve diğerlerinde ise diğer bölgelere göre çok daha fazla oy aldığımız için bu verilere güçlü bir şekilde ulaştık.” Politikalar”.


“Veriler, Birliğin seçilmiş 8 üyesinin olabileceğini söylüyorElbette oylananların hepsi Avrupa Parlamentosu'na gidecek”. Bu, Avrupa seçimlerinin ilk sonuçları hakkında yorum yapan Lig sekreteri Matteo Salvini tarafından söylendi. “Kesinlikle – garanti etti – Lig seçmenleri, söz verildiği gibi, hükümeti asla kabul etmeyecekler solla, sosyalistlerle, Macron'la koalisyonlar”.

Salvini, anketlerde hükümet açısından şok yaşanmayacağının garantisini verdi. “Hükümetin istikrarının kesinlikle sorgulanmayacağını her zaman söyledim, bu nedenle yarın sabah biz bakanlar ve Birliğin parlamenterleri olarak dün ve bir yıl içinde olacağımız gibi kesinlikle iş başında olacağız.”

“Giorgia büyümüşse ve ayrıca Forza Italia'daki arkadaşlarım da bizden daha yüksek oy alırlarsa tebrik ederim, çünkü bu onların iyi olduğu anlamına gelir” dedi.


Kuzey Ligi'nin lideri daha sonra Demokratların başarısını takdir ediyor. “Demokrat Parti'ye iyi oy verdim. Elly Schlein'i tebrik ederimBenim açımdan dürüst ve iyi bir insan, söylediklerine inanan biri. Eğer iyi bir sonuç elde ettiyseniz, size ve aday olan PD yöneticilerine şeref ve itibar borçluyum.”


“Avrupa'daki ittifaklar söz konusu olduğunda şunu dikkate alıyorum: İtalya'da sağlam, birlik içinde ve başarılı olan merkez sağ Brüksel'de bölünmemeli. Çünkü Von der Leyen komisyonunun son 5 yılda verdiği zarar göz önüne alındığında, hiçbir iyi sonuç getirmeyecek bir 5 yıl daha Von der Leyen bis'in olmasını istemem.”

Salvini, “Yarın sabah Avrupa'daki müttefiklerle konuşacağımı duyurdu. Umarım Avrupa'da merkez sağ birlik içindedir ve birlik içindedir, muhtemelen çoğunluktadır, ancak nihai anlaşmalar yapmadan, sosyalistlerle konuşmadan”.


Kişisel sonuca gelince Vannacci “Eğer 5 seçim bölgesinin tamamında birinci olarak İtalya genelinde yarım milyona yakın tercih dağıtılırsa bu şu anlama gelir: Birlikte gideceğimiz yol seçmenler tarafından onaylandı Hem Kuzey Birliği hem de Birlik üyesi olmayanlar” diyen Salvini, “Yarım milyon oy alırsa, Birlik militanlarının ve aynı zamanda önerimizi paylaşan sıradan vatandaşların da olacağını tahmin ediyorum” diye ekledi.

Sekreter, “Avrupa seçimlerinden elde edilen veriler belediye başkanları arasında uzlaşıya dönüşürse amaç, Lig'in düne kadar görevde olan belediye başkanlarının sayısını artırmaktır” dedi. “Belediye başkan adaylarının olduğu veriler kesinlikle rahatlatıcı” dedi.


Daha sonra Umberto Bossi'ye yumrukSenato Cumartesi günü Forza Italia'ya oy vereceğini duyurduktan sonra. “Birlik camiasına teşekkür ediyorum çünkü bir yıldır herkes bizi ölüme terk etmişti, hayattayız ve diriyiz. Tabii bazı tuhaflıklar dışında, eski parti sekreterinin oylama gününde başka bir partinin oy verdiğini söylemesi ile. iç koşullar Her zaman rahat değillerdi ama Kuzey Ligi üyeleri buna ruhlarını kattılar.”

“Kendi çıkarlarına göre kaçıp taraf değiştirenleri sevmiyorum. Birlik 40 yıl önce doğdu ve 40 yıl sonra da orada olacak; özerklik, halklar, çalışma, barış, gençlik ve refahla ilgilenmek için” , diye tamamladı Salvini.




Ayrıca okuyun
 
Üst