Sinner neden bir YouTube kanalı açtı? Jannik nedenini açıklıyor

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
YouTube ve Roland Garros 2025 arasında Jannik Sinner. Mavi tenis oyuncusu, 26 Mayıs Pazartesi günü, ilk turda Fransız Arthur Rinderknech ile karşılaşan Parisli Slam'ın ilk turunda, dünyanın 72 numaralı ilk turunda piyasaya sürülecek. Sinner Turnuvası'nın başlangıcında sadece saha konularından değil, basın toplantısında da konuştu. Jannik de açıkladı çünkü açmaya karar verdi Sadece YouTube KanalıSon haftalarda, İtalya Uluslararası için dünyada bir numaranın hazırlandığını ve şu anda 75 binden fazla üyesi olanı gösterdi.

“Biz tenis oyuncularıyız ve bu nedenle alan bizim önceliğimizdir, ancak Ayrıca hayranların bir kişi olarak nasıl olduklarını bilmedikleri hissine sahibim. Sahada çok ciddiyim, ama dışarıda şaka yapmayı seviyorum. Gülmeyi seviyorum. Gülümsemeyi seviyorum. İnsanların bunu anlamasını sağlamaya çalışıyorum Ben araba değilim“Sinner açıkladı,”Ben sadece normal bir insanım Herkes gibi. Bu kanalı açtık. Arada sırada birkaç komik klip yayınlayacağız. Ayrıca bir turnuvanın perde arkasını göstermek istiyorum, Kendimizi Nasıl Hazırlıyoruz. Bu seviyede olmak için çok zaman harcadığımız. Benim için bu çok önemli “.

Ayrıca oku