Sonia ve Alessio arasında sona erdiği gibi Temptation Island

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Birlikte mi yoksa ayrılmış mı? Üçüncü bölümünde Temptation Adası En çok beklenen anlardan biri yayınlandı: Alessio ve Sonia. Bir önceki bölümdeki toplantıyı reddettikten sonra Sonia, kesin bir karşılaştırma için erkek arkadaşıyla tanışmayı ve nihayet cevap almayı kabul etti.

Karşılaştırmanın şenlik ateşi

Yüz yüze, Alessio programa katılmaya karar vermesinin gerçek nedenini gizlediğini itiraf etti: “Onu hala sevip sevmediğimi veya hiç sevip sevmediğimi bilmiyorum“İtiraf etti. Sonia'nın öfkesini serbest bırakan bir vahiy:” Ben de programa katılmadan önce evlenmemi istedin, “diye hatırladı. Alessio kendini haklı çıkarmaya çalıştı:” Eğer onunla etkileşim kurma, orada olmadığımda nasıl davrandığını görmek için hiçbir fırsatım yok “.

Filippo Bisciglia onlara birlikte çıkmak isteyip istemediklerini sorduğunda, Alessio şöyle dedi: “Yalnız gidiyorum. Üzgünüm ama yolumu bitirmeme izin vermedin. “Sonia çok yanıtladı:” Toad'ı yutmamı istedin. Bu şantaj. Beni hiç sevmedin ve sekiz yıl sonra bilmelisin. Sadece cazibelerinizi şımartmak istedin“. Kendini savunmaya çalıştı:” Gurur sana kötü bir şaka yaptı. ”

Alessio şenlik ateşini bir vaatle bıraktı: “Bu deneyimden sonra önemli bir psikolojik yola başlayacağım” dedi Saluto Sonia. Sonra sırtını çevirdi ve kendi başına çıktı.