Tavuklu Garnitürlü Patates Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 orta uzunluk patates
 - 2 modül tavuk göğsü
 - 1 adet domates
 - 2 yemek kaşığı salça
 - Garnitür (konserve kullandım)
 - Tuz
 - Yarım çay bardağı sıvı yağ
 - Karabiber
 - Pul biber
 - Kırmızı toz biber
 - Sıcak su
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye sıvı yağı alalım.
 - Doğradığımız tavukları ekleyelim.
 - Tavuklar suyunu salıp çekinceye kadar soteleyelim.
 - Küp küp doğradığımız patatesleri de ekleyerek kavurmaya devam edelim.
 - ondan sonrasında salçamızı ekleyip karıştıralım.
 - Domates ve baharatlarımızı da ekleyip karıştıralım. Son olarak garnitürlerimizi de ek edelim.
 - Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyerek yüksek ateşte kaynamaya bırakalım.
 - Yemeğimiz kaynadıktan daha sonra ocağın altını kısarak patatesler yumuşayıncaya kadar pişirelim. Yemeğimiz servise hazır afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.