üçüncü etap sürüyor

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Orada Yarışın kırk ikinci yeniden canlandırılmasının üçüncü aşaması dünyanın en güzeli bu sabah erken saatlerde, kapalı bir gökyüzü altında, tamamen ünlü Viareggio karnavalına adanmış çok amaçlı bir kültür merkezi olan Cittadella del Carnivale'den ayrıldı. Mürettebat, starta bir saatten az bir süre kala zaten ulaşmıştı. Lucca'nın duvarları, Maestro'nun ölümünün yüzüncü yılına adanan Puccini Ödülünü verecek olan Viareggio'da dünkülerle birlikte günün ilk Zamana Karşı Yarışları gerçekleştirildi. Surlardan inen arabalar önce pul kontrolü için merkeze, ardından Vespa'nın evi olan Pontedera'ya doğru Pisa ilçesine ulaştı. Lucca'daki testlerin ardından sıralama 1000 Mil 2024 Andrea Vesco ve Fabio Salvinelli'nin lider olduğunu, ardından Fontanella-Covelli ve Alviverti-Valente ekiplerinin geldiğini doğruladı.

Frank Binder ve Giordano Mozzi, 296 GTS ile Ferrari Tribute klasmanına liderlik ediyor; onların arkasında 1996 F355 GTS ile Smussi-Smussi ve 812 GTS ile Sangiovanni-Sangiovanni var. 1000 Miglia Green'in zirvesinde Polestar 2 ile Mirco Magni ve Alessandro Ferruta yer alıyor ve sonunda 2017 Mercedes Amg Gtc ile 1000 Miglia Experience Ghilardelli-Ghilardelli sıralamasında lider oluyor. Güney yönünde devam eden arabalar, Castiglioncello'ya ulaşmadan önce, denize bakan yükseltilmiş bölümlerin küçük koylarla dönüşümlü olduğu muhteşem Strada del Romito boyunca ilerledi. Kıyı köyünü terk eden Rosignano Marittimo'nun kalbi, Pazar Meydanı'ndaki Zaman Kontrollü Red Arrow'u da kucakladı.

Puccini topraklarını geçtikten sonra konvoy, Giosuè Carducci için değerli yerlere girecek: Bibbona bölgesinde 10 Zamana Karşı Deneme, ardından her iki tarafı da bir sıra yoğun ağaç örtüsüyle gölgelenen yaklaşık beş kilometrelik düz bir yol olan ünlü Viale dei Cipressi'ye varacak. asırlık selviler. Castagneto Carducci'de ekipler, Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen ilk İtalyan şairin heykelinin dibinde pul için geçiş yapacak. Monteverdi Marittimo Medya Denemesi ve Giuncarico Zamana Karşı Yarışları yoğun bir sabahın son sportif çalışmaları olacak ve bunun sonunda ekipler öğle yemeği için Castiglione della Pescaia'da duracak.
 
Üst