Ukrayna, Trump Melina'yı Patriot'ta yapıyor. Ve Putin saldırı hazırlıyor: plan

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Donald Trump henüz Vatanseverlerin Ukrayna'ya gönderilmesinin kilidini açmıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, Kiev için silah tedarikine durmayı emrettiğini reddettiRusya, mevcut savaşta neredeyse 3 buçuk yıl boyunca yeni bir saldırı hazırladı. Moskova tarafından birkaç saat içinde 700'den fazla dron ile yapılan rekor saldırı, Ukrayna için mutlak öncelik olan hava savunması temasını önemli ölçüde öneriyor.

Trump ve Vatansever Karar

Başkan Volodymyr Zelensky, iki hafta önce Hollanda'da doğan zirve sırasında Trump'ta Patriot Systems istedi. Beyaz duman henüz gelmedi. Trump, “Onları isterler. Sordular ve çok nadirdirler” diyor.

Beyaz Saray hala değerlendiriyor ve Trump yeşil ışık verme fikrine hevesli görünmüyor. “Vatanseverler, çok pahalı bir sistemden bahsediyoruz. Çok pahalı bir sistemden bahsediyoruz. Başkan olsaydım asla başlamayacak bir savaş için çok fazla para harcamamız gereken bir utanç,” kendilerini saldırılardan korumak için sistemlere ihtiyaçları var, “diyor Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin ile geçen hafta son röportajından sonra birkaç kez ifade edilen hayal kırıklıklarını yineliyorlar:” “.

Kiev için silahları kim emretti?

Trump ayrıca Kiev için askeri malzemelerin geçici durağıyla bağlantılı davadan da çağrıldı. Böyle bir karar alınmış olsaydı, “ilk bilen” olurdu, cumhurbaşkanı “bir karar verilmiş olsaydı, bilirdim. Gerçekten de, muhtemelen emri verirdim. Ama ben yapmadım “. Salı günü, kabine toplantısı sırasında. Trump, savunma silahlarının savunma silahlarının yeniden başlatıldığını duyurdu: “İyileşmeyi onayladım”. Bir önceki hafta tıkanmayı kime sipariş ettiği hakkında bir soru olarak, “Bilmiyorum, neden bana söylemiyorsun?” NBC News'in raporlarına göre, geçici askıya alma işlemini ABD hisse senetlerinin değerlendirilmesine izin vermesini emreten Savunma Sekreteri Pete Hegseth'di.

Kellogg: “Savaş bitmeli”

Bugün Roma'da Ukrayna'nın yeniden inşası konferansı sahneleniyor. Görünüşler arasında Beyaz Saray'ın özel muhabiri Keith Kellogg'un öne çıkıyor. “Cumhurbaşkanı Trump'ı temsil eden Roma'da olmak bir onurdur. Konferans geleceğe odaklanmıştır. Tekrar tekrar belirtildiği gibi, cinayetler durmalıdır. Ateşin durması mümkün. Son saatlerde “Ukrayna, dron ve füzelerle 740'dan fazla saldırı geçirdi. Tarihte daha önce hiç görülmemiş bir sayı. Savaş bitmeli” diyor.

Rusya güneye yeni saldırı hazırlıyor

Çatışmaya bir çözüm teması, özellikle savaş alanından gelen sinyalleri dikkate alıyorsak, Ukrayna'nın güney cephesinde yeni bir saldırının yeniden başlamasına hazırlanıyor, diyor Hava Ordusu'nun güney komutanlığı sözcüsü Vladyslav Volochyn, Moskova Ordusu yakında Zaporizhzia ve Kherson bölgelerinin farklı bölgelerinde saldırgan operasyonlara devam edebilir.

“Düşman şu anda gücünü ve kaynaklarını yeniden düzenliyor, saldırı gruplarının üyeleriyle pozisyonları güçlendiriyor, teknik destek sağlıyor, madenlerden erişim yollarını geri alıyor ve Zaporizhzia'nın iki sektöründe aktif olarak aktif olan saldırı operasyonlarının yeniden başlamasına hazırlanmak için rezervlerini ve lojistiğini güçlendiriyor: Orikhiv ve Hulyaipol '' diyor.

Memur ayrıca, Prydniprovske çevresindeki Rus ordusunun Kherson Obast'taki bazı yeniden discifenlerini ve aynı bölgedeki Dnipro Nehri'nin sağ kıyısındaki bombalamalarda bir artış olduğunu bildirdi.