Yağda Kızartmaya Son! Fırında Mücver Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 adet orta uzunluk kabak
 - 2 tane havuç
 - 2 orta uzunluk patates
 - 1 adet soğan
 - Yarım demet maydanoz
 - Yarım çay bardağı zeytin yağ
 - 1 tatlı kaşığı toz biber
 - 1 tatlı kaşığı pul biber
 - 1 çay kaşığı kara biber
 - Yarım tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay bardağı mısır unu
 - 1 çay bardağı +3 yemek kaşığı un
 - Yarım paket kabartma tozu
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabağı ve patatesi rendeleyip elimizle suyunu sıkalım.
 - Derin bir kaba başka gereçleri ekleyip karıştıralım. Şayet cıvık olursa biraz daha un ekleyebilirsiniz.
 - Ardından yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye kaşık dolusu koyup üzerine yavaşça bastırıp biçim verelim.
 - Önceden ısıttığımız fırında altı üstü kızarana kadar pişirelim.
 - Sarımsaklı yoğurtla servis edelim. Afiyet olsun
	
	
		
		
	
	.