Yaza Fasulye Kavurması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 500 gram taze fasulye
- 3 adet soğan
- Yarım kahve fincanı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Fasülyeleri yıkayıp, temizleyip dilediğiniz uzunlukta kesin.
- Bir tencereye zeytinyağını koyun, üstüne küp doğranmış soğanları ekleyip karıştırın.
- Yıkanmış doğranmış fasülyeleri ek edin, tuz ekleyin orta ara karıştırarak kısık ateşte yavaş yavaş pişirin.
- Karıştırmadığınız vakit içinderda tencerenin kapağını kapatın.
- Fasülye yumuşadığında ocağın altını kapatın.
- Dilerseniz soğuk, dilerseniz sıcak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.