Yöresel Keledoş

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yöresel Keledoş Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo pancar
  • 2 kilo kırmızı et
  • 1 su bardağı siyah mercimek
  • 3 kilo kurut ayranı
  • 3 tane orta uzunluk patates
Üzeri için;

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
Yöresel Keledoş Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle başka farklı etimizi, pancarımızı, mercimeğimizi, patateslerimizi kaynatıyoruz.
  2. sonrasındasında hepsini büyük bir tencereye koyup üzerine ayranımızı ekliyoruz ve güzelce kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  3. Kaynadıktan daha sonra altını kapatıyoruz.
  4. Üzerine yağda salça ile kavurduğumuz soğanı dökerek servis ediyoruz, afiyet olsun ????.
Yöresel Keledoş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst