Yoğurtlu Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kg ıspanak
 - 1 su bardağı bulgur yahut pirinç
 - 1 adet kurusoğan
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 - Tuz ve su
 - 500 gram yoğurt
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanakların sap kısmı temizlenip ,doğranıp sirkeli suda bekletilir kumu gitmesi için bu süreci 3 kez yapıp düzgünce kumdan arındığından eminseniz ıspanakları süzün.
 - Diğer bir yandan kurusoğanı yemeklik doğrayalım ve tencerede rengi dönene kadar pişirelim.
 - Ardından salça ve yıkanıp süzülmüş bulgur yahut pirinç ek edilir.
 - daha sonra süzülen ıspanakları tencereye ek edelim.
 - Tuz ve suyunu ayarlayıp pişmeye bırakalım.
 - Bir kase yoğurdu çırpalım ve pişmiş ıspanağımızın üzerine gezdiririm. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.