Yoğurtlu Karnabahar (Pratik)

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Karnabahar (Pratik) Tanımı İçin Gereçler

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 2 orta uzunluk patates
  • 4 adet havuç
  • Süzme yoğurt (Normal de olabilir)
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Yoğurtlu Karnabahar (Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabahar en küçük çiçeklerine ayrılır ve temizlenir.
  2. Patates ve havuçlar küp küp doğranır.
  3. Hazırlanan sebzeler, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.
  4. Tuz eklenip karıştırılır. Yaklaşık yarım çay bardağı yağ eklenir ve düzgünce harmanlanır.
  5. 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirilir.
  6. Servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt eklenir. Afiyet olsun ????.
Yoğurtlu Karnabahar (Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst