Yumurtalı Fasulye Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yumurtalı Fasulye Kavurması Tanımı İçin Materyaller

  • 400/500 gr taze fasulye
  • 1 adet soğan
  • Zeytinyağı
  • Tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 2 adet yumurta
Yumurtalı Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Fasulyeleri istediğiniz hal doğrayın ve fasulyeler yumuşayana kadar haşlayalım.
  2. çabucak sonrasında haşlanan fasulyeleri, soğuk su dolu bir kaba alalım ve şoklayalım.
  3. Tencereye zeytinyağı ve tereyağı alalım ve yemeklik ince doğradığımız soğanı ekleyerek kavuralım.
  4. Haşlayıp şokladığımız fasulyeleri de ekleyerek, kavurmaya devam edelim.
  5. Karabiber ve tuzuda ekleyerek, kavuralım.
  6. Yumurtaları çırpalım ve fasulyelerin üzerine ek edelim, yumurtalar pişene kadar karıştırarak pişirelim.
  7. Pişen fasulyemizi ocaktan alalım üzerine pul biberi serpiştirip afiyetle tüketin.
Afiyet oldun….

Yumurtalı Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst