Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yarım kilo ıspanak
 - 1 adet büyük uzunluk soğan
 - 1 çorba kaşığı pirinç
 - 2 adet yumurta
 - 3 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle ıspanaklarımızı güzelce yıkayıp 1 parmak kalınlığında doğruyoruz.
 - Hazırladığımız ıspanaklar kenarda bizi beklesin 
	
	
		
		
	
	bizde tencereye yağı koyup yemeklik doğradığımız soğanları pembeleşene kadar kavuruyoruz.
	 - Kavrulan soğanların üzerine ıspanak pirinç ve toz biberi ekleyip yavaşça ateşte kendi suyuyla pirinçler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
 - Tuzunu da bu esnada koyuyoruz.
 - Ispanaklar piştikten daha sonra 2 yumurtayı çırparak üzerine döküyoruz kapağını kapatıp yumurtasınıda pişiriyoruz.
 - Servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt dökebilirsiniz lezzetini havalara uçurur.
	
	
		
		
	
	.