Zeytinyağlı Brüksel Lahanası

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • yarım kg brüksel lahanası
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 portakalın suyu
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Brüksel lahanasının dış yapraklarını temizleyelim ve yıkayalım.
  2. Piyazlık doğranmış soğan ve jülyen doğranmış havuçları bir tencereye alıp üzerine zeytinyağını gezdirelim.
  3. Tencerenin kapağını kapatıp yumuşayana kadar pişirelim. daha sonra brüksel lahanasını ekleyip karıştıralım.
  4. Üzerine 1çay bardağı suyu, portakal suyunu ve tuzu ekleyip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
  5. Tuz ve bir portakalın suyunu sıkıp ekleyip karıştıralım. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
  6. Soğuduktan daha sonra servis edelim. Afiyet olsun. ????.
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst