Zeytinyağlı Kereviz

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Materyaller

  • 1 orta uzunluk kereviz
  • 1 adet havuç
  • 3 adet orta uzunluk soğan
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet portakal
  • 1 adet patates
  • 1 adet mandalina
  • 1 adet elma
  • Bir tutam zencefil ve zerdeçal
  • 1 su bardağına yakın su
  • Süslemek için maydonoz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağıyla güzelce kavuralım. Kavrulan soğanlar şekeri ekleyip kavurmaya devam edelim.
  2. Akabinde sırayla havucu, patatesi ekleyip kavurun. 1 adet elmanın kabuklarını soyup küp halinde doğrayın, mandalinanın kabuğu soyup dilimlerini ayırın ve tencereye ekleyin.
  3. Kerevizleri de küp biçiminde doğrayıp tencereye ekleyin.
  4. En son üstüne 1 portakalın suyunu sıkın. Suyunu ve tuzunuda ekleyip.
  5. Kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
Afiyet olsun
☺


Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst