Zeytinyağlı Taze Börülce

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Taze Börülce Tanımı İçin Materyaller

  • 6-7 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 500 gr fransız fasulyesi
  • 3 küçük patates
  • 2 adet domates
  • 2 kesme şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı sıcak su
Zeytinyağlı Taze Börülce Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Zeytinyağını tavaya alın, yemeklik doğradığınız soğanı ve sarımsağı yavaşça kavurun, salçalarıda ekleyip, biraz daha kavurun.
  2. Temizleyip yıkadığınız fasulyeleri ve patatesleride tavaya alın 5 dk kavurun.
  3. Küp küp doğradığınız domatesi, tuzu, kesme şekeri de ekleyip 1 dk kavurduktan daha sonra yavaşça üzerine geçecek biçimde kaynar suyunu ek edip, kapağını kapatın.
  4. Kısık ateşte 30 dk pişirin.
Zeytinyağlı Taze Börülce Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst