Zeytinyağlı Taze Fasulye

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 adet domates
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Sıcak su
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tencereye sıvı yağ alınır. Soğanlar eklenerek yavaşça rengi dönünceye kadar kavrulur.
  2. Salçalar ve toz biber eklenir biraz daha kavrulur.
  3. sonrasındasında fasulyeler, yeşil biberler ve rendelenmiş sarımsak eklenir (Fasulye ve biberleri istediğiniz üzere doğrayabilirsiniz)
  4. Çok az sıcak su eklenir ve fasulyeler biraz kavrulur.
  5. yine sıcak su eklenir ve fasulyeler yumuşayana kadar pişirilir. Ocaktan almaya yakın domatesler eklenir. Afiyet olsun:).
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst