Son aktivite

  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Fırında Karışık Zerzevat başlıklı bir konu başlattı.
    Fırında Karışık Zerzevat Tanımı İçin Materyaller 1 adet patates 1 adet patlıcan 1 adet kabak 1 adet kapya biber 1 adet yeşil biber Tuz...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Fasulye Turşusu Kavuması başlıklı bir konu başlattı.
    Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı İçin Gereçler 1 kiloluk kavanoz fasulye turşusu 1 büyük soğan piyazlık doğranmış 3 çorba kaşığı zeytin...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Zeytinyağlı Enginar Yemeği başlıklı bir konu başlattı.
    Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tanımı İçin Gereçler 4 adet enginar 1 avuç bakla 1 adet havuç 1 adet patates 1 orta uzunluk kase bezelye 1...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Zeytinyağlı Portakallı Pırasa başlıklı bir konu başlattı.
    Zeytinyağlı Portakallı Pırasa Tanımı İçin Gereçler 5-6 adet pırasa verev doğranmış 2 adet havuç verev doğranmış 5-6 adet kuru erik...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Pratik Tavuklu Mantarlı Kereviz Yemeği (Videolu) başlıklı bir konu başlattı.
    Pratik Tavuklu Mantarlı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Gereçler 1- 2 adet tavuk göğsü 1 adet kereviz 7-8 adet mantar 2 adet yeşil biber 1...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Zeytinyağlı Havuçlu Lahana Sarması başlıklı bir konu başlattı.
    Zeytinyağlı Havuçlu Lahana Sarması Tanımı İçin Gereçler 250 gram beyaz lahana (Dış kısımlarından ) 1 çay bardağı pirinç (Yıkanmış) 1...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Pratik Ispanak Oturtma başlıklı bir konu başlattı.
    Pratik Ispanak Oturtma Tanımı İçin Gereçler 1,5 kg ıspanak 1 tane büyük soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tuz...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Armutlu Atom Kurabiye başlıklı bir konu başlattı.
    Armutlu Atom Kurabiye Tanımı İçin gereçler 250 g tereyağı (Oda sıcaklığında) 1 çay bardağı yoğurt (Oda sıcaklığında) 1 çay bardağı...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Fırında Karnabahar Tanımı Görüntülü başlıklı bir konu başlattı.
    Fırında Karnabahar Tanımı İçin Materyaller 500 gram karnabahar 4-5 kol taze soğan 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Fırında Karnabahar başlıklı bir konu başlattı.
    Fırında Karnabahar Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk az haşlanmış karnabahar 2 adet yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Vitamin Deposu Kabak Mücver başlıklı bir konu başlattı.
    Vitamin Deposu Kabak Mücver Tanımı İçin Gereçler 3-4 adet kabak 2 adet büyük havuç 1 demet maydanoz 1 demet dereotu 4-5 kısım taze...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Patates Graten Tanımı Görüntülü başlıklı bir konu başlattı.
    Patates Graten Tanımı İçin Materyaller 5-6 adet patates 1 paket krema 1 çay kaşığı tuz 1,5 su bardağı kaşar peyniri Patates Graten...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Pırasa Yemeği başlıklı bir konu başlattı.
    Pırasa Yemeği Tanımı İçin Gereçler 250 gr dana kuşbaşı 1 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım kilo pırasa 1 kuru soğan Yarım yemek kaşığı salça...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Portakallı Kereviz başlıklı bir konu başlattı.
    Portakallı Kereviz Tanımı İçin Gereçler 2 orta uzunluk kereviz 2 adet portakal 1 orta uzunluk patates 4 adet havuç 4 diş sarımsak 1...
  • B
    Bilgin , Yemeklik forumunda Patlıcan Musakka başlıklı bir konu başlattı.
    Patlıcan Musakka Tanımı İçin Gereçler 5 adet patlıcan 300 gram kıyma 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates salçası 1...
Üst