Bulgurlu Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kilo ıspanak
 - 2 adet kuru soğan
 - 1 çay bardağı bulgur
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - Yeterince sıvı yağ
 - 2-3 su bardağı sıcak su
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 2 tatlı kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanağı ince ince doğrayıp sirkeli suda bekletiyoruz.
 - İyice yıkıyoruz.
 - Soğanları küp küp doğruyoruz.
 - Sıvıyağ ve soğanı tencerede kavuruyoruz.
 - Karabiber, tuz ve salça ekleyip karıştırıyoruz. Ispanağı ekleyip 15-20 dakika pişiriyoruz.
 - Bulguru yıkayıp üzerine ekliyoruz.
 - Sıcak suyuda ekleyip bulgular yumuşayana kadar pişiriyoruz.
 - Altını kapattıktan daha sonra biraz dinlendirip servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.