Bir fotoğrafı öpücük Arasındaki dedikodu yeniden canlandırmak için Fedez ve Clara. 'Aptal Seçimler'in iki şarkıcısı, görünür bir samimiyet anında sıkıştırıldı: ilk bakışta bir yüz yüze çok yakın bir yüz yüze Dudakları öpmek. Clara, Instagram'da kararsızlıkları reddeden şeyleri netleştirdi: “İcat“.
Fotoğraf ve dedikodu
“Özel hayatımdaki icatları okudum. Buluşları tekrar ediyorum. Fotoğraflardaki perspektif sanatı güzel“, Şarkıcının dedikoyu doğrudan Federez ile alıntı yapmadığı Instagram'da yayınlanan bir hikayeyi okuduk, ancak mesaj açık. Aslında, aslında, kesin bir açı ile alınacak olanlar tarafından yayınlanan fotoğraf, yanıltıcı.
Bununla birlikte, inkarlar, sadece sanatsal değil, ikisi arasında güçlü bir anlayış fark eden hayranların merakını yatıştırmak için yeterli değildi. Dozu artırmak için, Live On Twitch sırasında gerçekleşen bir bölüm. “Nişanlandınız mı?” Sorusuna, Clara tereddüt etmişti, Federez'in bir kuru ile cevap vermesine izin verdi: “Ama ***!”
Fotoğraf ve dedikodu
“Özel hayatımdaki icatları okudum. Buluşları tekrar ediyorum. Fotoğraflardaki perspektif sanatı güzel“, Şarkıcının dedikoyu doğrudan Federez ile alıntı yapmadığı Instagram'da yayınlanan bir hikayeyi okuduk, ancak mesaj açık. Aslında, aslında, kesin bir açı ile alınacak olanlar tarafından yayınlanan fotoğraf, yanıltıcı.
Alfonso Signorini'nin dergisi tarafından bildirilenlere göre, Clara ve Federez arasındaki iddia edilen öpücük fotoğrafları, iki sanatçının 'Radio Zeta Future Live 2025'e vurduğu' ve sonra bazı arkadaşlarla birlikte dinlendiği bir akşam 1 Haziran'a kadar uzanıyor. Alfonso Signorini'nin yönettiği dergiye göre, Federez Yemeği sırasında ve Clara çok suçluydu: “Önde oturuyorlar, arıyorlar, sohbet ediyorlar, gülüyorlar, kulağa oyun oynuyorlar, oynuyorlar”Özel hayatımda icatları okudum
Tekrarlamak
İcat
Fotoğraflardaki perspektif sanatı güzel
– Clara (@clarasococcini) 5 Haziran 2025
Bununla birlikte, inkarlar, sadece sanatsal değil, ikisi arasında güçlü bir anlayış fark eden hayranların merakını yatıştırmak için yeterli değildi. Dozu artırmak için, Live On Twitch sırasında gerçekleşen bir bölüm. “Nişanlandınız mı?” Sorusuna, Clara tereddüt etmişti, Federez'in bir kuru ile cevap vermesine izin verdi: “Ama ***!”