Çocukların Bile Severek Yediği Patlıcan Graten Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 çay bardağı sıvı yağ
 - 1 adet soğan
 - 5 adet domates
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı şeker
 - 3-4 adet patlıcan
 - Kaşar peyniri
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye yahut geniş bir tavaya sıvı yağını alıyoruz.
 - Üzerine doğranmış soğanı ek edip, kavuruyoruz.
 - Kabuklarını soyup doğradığımız domatesi, şekeri, karabiberi ve tuzu ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
 - Ufak doğrayıp, tuzlu suda beklettiğimiz patlıcanı ek edip kısık ateşte 30 dakika pişiriyoruz.
 - sonrasındasında yemeğimizi fırın kabına boşaltarak üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri yerleştiriyoruz.
 - 200 °c fırında peynirler eriyip, kızarıncaya kadar pişiriyoruz.