DS Lazio Fabiani ne dedi

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Fabiani Lotito ve Lazio'yu savunuyor. Biancoceleste Spor Direktörü, Empoli ile meydan okumanın ön planında, Başkan Lazio'dan çalınan iddia edilen telefon görüşmesinden bahsetti: “Başkan Lotito'nun bir savunucusu olmaydım, ama bugün bana öğretiyorsunuz. Birden fazla telefon görüşmesinden kelimeleri koparabilir ve olmadıkları için bunları iletebilirsiniz. Olağanüstü gerçek ve suç, kendilerini bu jestin yazarı yapanların uygun yerlerin önünde yanıt verecekleri bu konuşmayı yaymakta yatmaktadır. ”

“Falconer tarafından kaydedilecek Formello'ya da bana oldu (Juan Bernabè, ed.) Bu iyi değil cahil jest“, Fabiani devam etti,” eğer gerçeklerin farkındaysa, sadece bugün ilişkiler Lazio ile durduğu için değil, dolaysızlıkta rapor verme yükümlülüğüne sahipti. Bu bir şeyleri zorlamak için çağrılır, seni başım belaya koyarım, bir şeyler icat ediyorum ve benim yerime geri dönersen yapmıyorum. Bu tolere edilemez. Bir konuşma kaydetmek bir suç değildir, medya motorlarına yaymak ve koymak sadece korkak bir eylem değil, aynı zamanda kınamadığı için de söylemek zorunda kalacaktır. Bu bir Gasp denemesi“.

Ayrıca oku