Eli Böğründe Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kg orta yağlı et kuzu eti
 - Yarım kg arpacık soğan yoksa kuru soğan (5-6)
 - 3 4 tane domates
 - 6 7 tane biber
 - 2 baş sarımsak
 - İç yağ yoksa tereyağ
 - Tuz
 - 1 er çay kaşığı karabiber
 - Pul biber
 - Kırmızı toz biber
 - Kekik
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuşbaşı etimizi soğanı domatesi biberi doğrayalım, tepsiye sırasıyla koyalım yan yana baharatı atı hafifçeçe karıştıralım.
 - Tereyağı koyalım küçük küçük. Yağlı kağıdı ıslatıp, kapatalım onu üstüne folyo ile kapatalım.
 - 200 derecede 1 saat yahut 1. 5 saat pişirelim kuzu erken pişer inek eti sert olabilir.