Eli Böğründe

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eli Böğründe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg orta yağlı et kuzu eti
  • Yarım kg arpacık soğan yoksa kuru soğan (5-6)
  • 3 4 tane domates
  • 6 7 tane biber
  • 2 baş sarımsak
  • İç yağ yoksa tereyağ
  • Tuz
  • 1 er çay kaşığı karabiber
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Kekik
Eli Böğründe Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kuşbaşı etimizi soğanı domatesi biberi doğrayalım, tepsiye sırasıyla koyalım yan yana baharatı atı hafifçeçe karıştıralım.
  2. Tereyağı koyalım küçük küçük. Yağlı kağıdı ıslatıp, kapatalım onu üstüne folyo ile kapatalım.
  3. 200 derecede 1 saat yahut 1. 5 saat pişirelim kuzu erken pişer inek eti sert olabilir.
Eli Böğründe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst