En Kolay Karnabahar Kızartması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • Yeşil sarımsak
  • Yeşil soğan
  • Pul biber
  • Tuz
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabaharı küçük modüllere ayıralım.
  2. Bir tencerede haşlayalım. 20 dk haşlanması için kafidir.
  3. Karnabaharı süzelim. (suyunu içebilirsiniz, idrar yollarına âlâ geliyor)
  4. Yumurtayı bir kasede çırpalım. Tuz, pul biber ekleyelim.
  5. Tavaya sıvı yağ koyalım ve ısındığında karnabaharları yumurtaya bulayıp tavaya koyalım. Çevire çevire kızartalım.
  6. Başka bir kasede yoğurt, taze sarımsak, yeşil soğanı kıyalım ve pul biber ekleyip çırpalım.
  7. Pişen karnabaharları sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz.Afiyetler olsun ????.
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst