Fırın Karnabahar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırın Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 4 adet havuç
  • 1 büyük patates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım türk kahvesi fincanı sıvı yağ
  • 1 paket domates püresi
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 3 su bardağı su
  • Yarım tatlı kaşığı kimyon
Fırın Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm sebzeler soyulur, yıkanır, pişireceğimiz tepsiye yemeklik doğranır.
  2. Karnabahar da çiçeklere ayrılıp eklenir, biber salçası, kimyon, domates püresi, sıvı yağ eklenir.
  3. En son suyu katılıp, son sefer karıştırılır.
  4. Önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
Fırın Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst