Fırında Mantarlı Karışık Zerzevat

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırında Mantarlı Karışık Zerzevat Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram mantar
  • 250 gram brokoli
  • 1 adet kabak
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1-2 adet kırmızı kapya biber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Zerdeçal
  • Tuz
Üzeri için

  • 2 diş sarımsak
  • 1 kase yoğurt
Fırında Mantarlı Karışık Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yıkanmış zerzevatları küp küp doğrayıp üzerine zeytinyağını ve baharatları ekledikten daha sonra karıştırıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde 200 derece pişiriyoruz.
  2. Sarımsaklı yoğurtla servis ediyoruz.Mantarlı denemediyseniz daha doyurucu ve lezzetli olduğunu söylemeliyim. Et yemeklerinin yanına yada diyet devirleri için mutlaka tavsiye ederim.
Fırında Mantarlı Karışık Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst