Fırında Sebzeli Kaşarlı Kebap Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 adet patates
 - 2 adet kabak
 - 3 adet patlıcan
 - 1 su bardağı haşlanmış bezelye
 - Tuz
 - Kızartmak için sıvı yağ
 
- 2 adet domates
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 2 çay bardağı sıcak su
 - Tuz, karabiber, nane
 
- Kaşar peyniri rendesi
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Sebzeler küp küp doğrayıp kızartılır.
 - Bezelye ve bütün sebzeler fırın kabına alınıp karıştırılır.
 - Sos için
omatesler küp küp doğranır. Tavaya alınır.
 - Sıvı yağda domatesler eriyinceye kadar pişirilir.
 - sonrasındasında salça ve baharatlar ek edilip 1-2 dk kavrulur.
 - En son sıcak su eklenir, bir-iki dk kaynayınca ocaktan alınır ve sebzelerin üzerine dökülür.
 - Evvelce ısıtılmış 180° fırında 15 dk pişirdikten daha sonra üzerine kaşar peyniri eklenir.
 - Peynir eriyip kızarıncaya kadar pişirilir.