Ispanak Yemeği Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 kg ıspanak
 - 1 tane soğan büyük uzunluk
 - 1 diş sarımsak
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 yemek kaşığı kaşığı bulgur yada pirinç
 - 1 çay kaşığı tane karabiber
 - 1 çay kaşığı pulbiber
 - 100 gr kıyma
 - Yarım lt sıcak su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- birinci vakit içinderda ıspanakları bir kaç suda güzelce yıkayıp doğrayalım.
 - Ispanakları süzülmeye bıraktıktan daha sonra soğanı küp küp yemeklik doğrayıp altını yaktığımız tencerenin içine atıp kavuralım.
 - Soğanları kavurduktan daha sonra kıymayı ek edip kavurmaya devam ediyoruz.
 - Akabinde sarımsak, baharat, tuz ve salçayı atıp kavuruyoruz.
 - Akabinde süzülen ıspanakları tencereye alıp bir kaç tıp kavurduktan daha sonra suyunu ek edip kaynayana kadar orta ateşte pişiriyoruz.
 - Yemeğimiz kaynamaya başlayınca içine bulguru ek edip kısık ateşe alıp pişene kadar bekleyelim.
 - İsteğe bakılırsa üzerine yoğurt ek edebilirsiniz.Afiyet olsun. ????.