İstiridye Mantarı Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İstiridye Mantarı Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo istiridye mantarı
  • 1 kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
İstiridye Mantarı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Mantarlar uygunca yıkanıp, küçük kup küp doğranır bir kenara alınır.
  2. Tencereye sıvı yağ temalıp küçük küçük doğradığımız biberi ve sarımsağı ekleyip, orta ateşte kavrulur.
  3. sonrasındasında mantar ve tuz eklenip, karıştırılır ve kapağı kapalı bir biçimde, orta ateşte 15-20 dk pişirilir.
  4. Mantar pişince pul biberde eklenip, 2 dk daha kavrulur ve yemeğimiz servise hazır.
İstiridye Mantarı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst