Kabak Pane

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kabak Pane Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet orta uzunluk kabak
Sosu için;

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1/2 (yarım) su bardağı galeta unu
  • 3 diş rendelenmiş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1/2 (yarım) şişe maden suyu
Kızartmak için;

  • Sıvı yağ
Servis için;

  • 1 çorba kasesiyle sarımsaklı yoğurt
Kabak Pane Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kabaklar alacalı soyulur, istenilen biçimde lakin ince ince doğranır.
  2. Sosun maden suyu hariç tüm gereçleri karıştırılır, en son maden suyu eklenir; yine karıştırılır.
  3. Tavaya az bir ölçü sıvı yağ dökülür, sosa bulanan kabaklar kısık ateşte kızartılır.
  4. Servis tabağına alınıp sarımsaklı yoğurtla servis edilir. Afiyet olsun.
Kabak Pane Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst