Kabak Türlüsü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kabak Türlüsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 1 adet soğan
  • 4 adet yeşil biber
  • 3 adet domates
  • 1 tavuk bulyon
  • Domates-biber karışık salça
  • Zeytinyağlı sıvı yağ
  • Tuz
  • Pul biber
  • 2,5 su bardağı su
Kabak Türlüsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle kabak soğan yeşil biber ve domatesi küp küp doğruyoruz.
  2. sonrasındasında akabinde soğan ve salçayı sıvı yağ zeytinyağı ile kavuruyoruz yavaşça pembeleştiği vakit salçamızı ekledikten daha sonra onunla da karıştırın.
  3. İyice kavrulduktan daha sonra domates ve yeşil biberi ekleyip, 10 dakika kadar karıştırdıktan daha sonra küp küp doğradığımız kabakları ekleyip, onu da karıştırın.
  4. Üzerine tavuk bulyonu 2,5 su bardağında ki suyun içerisinde eritip üzerine ekledikten daha sonra yeterlice karıştırıp tuzuna ve pul biberini ekleyip, tencerenin kapağını kapatıp, ortada karıştırıp kaynamasını bekliyoruz.
  5. Kaynadıktan daha sonra kabaklar yumuşak bir biçimde pişmiş duruyorsa servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
    👩🏻‍🍳
    :)
Kabak Türlüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst