Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 yemek kaşığı zeytinyağ
 - 5-6 adet kabak
 - 3 adet domates
 - 1 adet soğan
 - 4 diş sarımsak
 - 1 ya da 2 çay bardağı su
 - Yarım yemek kaşığı domates salçası
 - Yarım yemek kaşığı biber salçası
 - 1 yemek kaşığı nane
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle zeytinyağını tenceremize alıyoruz.
 - Soğanları ve sarımsakları doğrayıp üstüne ekliyoruz.
 - Kabakları ortadan keserek ya da bütün olarak yuvarlak yuvarlak kesip tencereye ekliyoruz.
 - Üstüne küp küp doğradığımız domatesleri ekliyoruz.
 - Salçaları, naneyi ve suyu bir kasede karıştırıp üzerine döküyoruz.
 - Kapağını kapatarak kabaklarımız yumuşayana kadar orta ateşte pişiriyoruz.
Deneyeceklere şimdiden.
Afiyet olsun
	.