Kanlıca Mantar Izgara Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yarım kilo kanlıca mantarı
 - 1 baş soğan
 - 1 çay kaşığı pekmez
 - Damak zevkinize göre tuz ve karabiber
 - 1 yemek kaşığı zeytinyağı
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Döküm tavamızda yüksek ateş çalışıyoruz ki mantarlarımızı ızgara yapabilelim.
 - Güzelce mantarları mühürledikten daha sonra tabağa alıyoruz.
 - Aynı tava içerisinde piyazlık doğradığımız kırmızı soğanı soteliyoruz.
 - Tuz ve pekmezi de kattıktan daha sonra mantarların üstüne alıp, dilerseniz maydanozla süsleyerek servis ediyoruz.
 - Etlerin yanına fazlaca hoş bir eşlikçi ki aslında başlı başına et kadar protein barındırdığı için tek başına da tüketilmesi önerilir.
	
	
		
		
	
	Afiyet olsun.