Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 ortaboy karnabahar (Yaklaşık 700 gr)
 - 2 adet yumurta
 - Yarım su bardağı süt
 - 1 su bardağı un
 - Tuz
 - Pulbiber
 
- Çırpılmış yoğurt
 - Pul biber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharlar bol suda yumuşayıncaya kadar haşlanır. Süzülür. Soğumaya bırakılır.
 - Derin bir kasede un, süt, yumurta, tuz ve pul biber güzelce çırpılır. Kek hamuru kıvamında bir kıvam elde edilir.
 - Hazırlanan karışım karnabaharların üzerine dökülür. Heryerini kaplıycak biçimde düzgünce karıştırılır.
 - Karnabaharlar kızgın yağda kızartılır.
 - Servis tabağına alınır.
 - Yoğurtla servis yapılır.