Kaşarlı Mantar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram mantar
  • 1 adet soğan
  • Biraz maydanoz (isteğe bağlı)
  • Kaşar peynir
  • Çeri domates
  • Karabiber
  • Kekik
  • Pul biber
  • Tuz
  • Zeytinyağ
Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Birinci evvel mantarları ve soğanı maydanozu doğrayalım.
  2. Doğramayı istediğiniz sevdiğiniz şekilde yapabilirsiniz benim mantarlarım küçüktü direk dörde böldüm.
  3. Tencereye zeytinyağı dökelim doğradığımız soğanı biraz pembeleşinceye kadar kavuralım.
  4. Akabinde mantarlarımızı atalım.
  5. Mantarlar suyunu çektikten daha sonra baharatlarımızı tuzumuzu ekleyelim biraz daha kavrulsun mantarımız ve altını kapatıp maydanozu içine atalım.
  6. Pişmiş olan mantarları küçük bir fırın kabına alalım.
  7. Üzerine dilimlenmiş kaşar peynirleri yerleştirelim.
  8. Onların üzerine de çeri domatesleri dörde bölüp yerleştirelim.
  9. Kaşarlar kızarıncaya kaşar fırında 180 derecede pişirelim. Afiyet olsun.
Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst