Mauro Corona ve 'rahip' Fabio Fazio'nun E' semper Cartabianca hakkındaki kararı

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Fabio Fazio'yu mu? “Küçük bir rahip.” E' semper Cartabianca'da düzenli olarak bulunan Mauro Corona, Rete4'te Bianca Berlinguer ile bağlantılı olarak Che tempo che fa hakkındaki yargılarını ve görüşlerini ifade ediyor. “Ne düşündüğümü söyleyebilir miyim?” yazar ve heykeltıraş diyor. Fabio Fazio, “Genellikle midem iyidir, ama onu görsem hemen kaçarım. Bana hiçbir şey yapmadı, ama bu küçük rahibin olaylara bu şekilde 'dahil olması' dışında…” diyor Fabio Fazio. itiraz etmeden reddetmek.

Sunucu hakkındaki yargı kaçınılmaz olarak Kasım'da yayınlanan programın diğer kahramanları hakkındaki görüşleri de etkiliyor. “Profesör Burioni? Onu tanıyorum ama her zaman diğerine gider…” diyor. Son bölümde Fazio, 'Pandoro davası' nedeniyle yaşanan fırtınada, Fedez ile evliliğinde yaşanan kriz nedeniyle şimdi de mercek altında olan Chiara Ferragni'yi ağırladı. Corona, “Başkalarının talihsizliklerinden keyif almıyorum. Fedez'in iyileşmesini ve patolojisini çözmesini istiyorum. Ferragni'nin davadan daha az kırık kemikle çıkmasını istiyorum” diyor.