Monza, reşit olmayan yeğenini pijama partisi sırasında elliyor: 50 yaşındaki tutuklandı

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Sahip olmak küçük kuzenler arasında evlerinde düzenlenen pijama partilerinden yararlanarak reşit olmayan yeğeninin mahrem yerlerini okşadı. Bu nedenle 50 yaşında bir kişi Monza şirketinin jandarmaları tarafından tutuklandı.. Soruşturmaları koordine eden yerel savcının talebi üzerine Monza Mahkemesi’ndeki soruşturma yargıcı tarafından verilen hapishanede ihtiyati tedbir, adamı görüyor nitelikli cinsel saldırıdan soruşturma açıldı.

Kurban, zanlının yeğeni olduğundan, gerçekler bir aile bağlamında olgunlaştı. Mağdurun ebeveynleri tarafından jandarmalara yapılan şikayet üzerine geçen yıl başlatılan soruşturmalar, mağdurların ve tanıkların korumalı duruşmalarına dayanıyordu. Birbiriyle örtüşen beyanlar daha sonra delil niteliğindeki olayda doğrulandı ve soruşturma yargıcının belirttiği gibi, davranışı “cinsel sinsi tekliflere direnme yetenekleri çok zayıf olan olgunlaşmamış öznelere karşı önlenemez bir çekimin belirtisi olan” adama karşı ciddi bir ikinci derece tablonun ana hatlarını çizdi. “.

Ayrıca 50 yaşındaki sözlü tehditlerle veya suçluluk duygularına güvenerek aile üyelerine verdiği ifadeyi geri alması için baskı yapacaktı. Şüpheli, Cusano Milanino’da ordu tarafından izlendi ve daha sonra yetkili adli makamın emriyle bir gözaltı kurumuyla ilişkilendirildi.
 
Üst