Nugget Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gram tavuk göğsü
 - 2 diş rendelenmiş sarımsak
 - 3 yemek kaşığı un
 - 1 çay kaşığı köri
 - 1 silme çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı ucuyla kırmızı toz biber
 - Tuz
 
- 1 adet yumurta
 - 3 yemek kaşığı süt (yumurta ile çırpılacak)
 - Un
 - Galeta unu
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsü modüllere ayrılır ve mutfak robotunda sarımsaklarla birlikte kıyma haline gelene kadar çekilir.
 - Kıyma uygun bir kaba alınır ve üzerine un, baharatlar ve tuz eklenir.
 - Güzelce yoğrulur. Yağlı kağıda koyulur ve epey ince olmadan açılır daha sonra bardak ağzıyla yuvarlak hali verilir.
 - hemen sonrasında 3 farklı tabak içerisine un, galeta unu ve çırpılmış yumurta alınır (Bu ortada süt yumurtayla çıprpılacak)
 - Önce nugget köftesi una ondan sonrasında yumurta karışımına en son da galeta ununa bulanır.
 - Derin bir tavaya gereğince sıvı yağ alınır ve kızdırılır. Nuggetler altın rengi alana dek kızartılır. Ortada karşıt yüz yaparak eşit bir renk elde edebilirsiniz. Nuggetiniz hazır afiyet olsun.