Orijinal Bir Tarifle Fırın Karnabahar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Orijinal Bir Tarifle Fırın Karnabahar Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 adet soğan
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı toz biber
  • 3 adet yumurta
Servis için:

  • Yoğurt
  • Sarımsak
Orijinal Bir Tarifle Fırın Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kaynayan suya 1 yemek kaşığı tuz atalım.
  2. Akabinde karnabaharları atıp yumuşayana kadar haşlayalım.
  3. 1 adet soğanı pembeleşinceye kadar yağda kavuralım.
  4. Kavrulan soğanlara salçamızı ekleyelim.
  5. Pişen karnabaharları suyunu süzdükten daha sonra bir fırın tepsisinde salçalı soğan ve baharatlarını ekleyerek karıştıralım.
  6. Bir çatal sayesinde karnabaharları hafifçeçe bastırarak tepsiye yayalım.
  7. Üzerine çırptığımız 3 adet yumurtayı gezdirelim.
  8. Üzerine toz biber ekelim.
  9. Fırının en yüksek derecesinde üstü kızarana kadar pişirelim.
  10. sonrasındasında üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis edelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun????.
Yesyeni Bir Tarifle Fırın Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst