Patates Püreli Mantar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Patates Püreli Mantar Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet haşlanmış patates
  • Yarım kilo mantar
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet taze soğan
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tereyağ
Patates Püreli Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle mantarları ve ince kıyılmış soğanları kavuruyoruz. çabucak sonrasında biberleri de ekleyip karıştırıyoruz.
  2. sonrasındasında kavrulan mantara ince kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ve suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Haşlanmış 4 adet patatesi çatal sayesinde ezin, üzerine baharatları ek edip karıştırın.
  4. Borcama karışımı dökün. Üzerine mantarları ve rendelenmiş kaşarı ekleyin.
  5. Evvelce ısıtılmış fırında kaşarları kızarıncaya kadar pişirin. Ben kuskus eşliğinde servis ettim. Afiyet olsun.
Patates Püreli Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst