Patatesli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 konserve bezelye
 - 2 küçük uzunluk patates
 - 1 orta uzunluk soğan
 - 2 yemek kaşığı salça
 - Tuz
 - Kara biber
 - Pul biber
 - Sıvı yağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanı yemeklik doğrayıp tencereye alalım, sıvı yağ ile rengi pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
 - Üzerine salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
 - Bezelye ve patatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
 - Kaynamış sıcak suyu ek edip tuz baharat ekliyoruz. (ne kadar sulu istiyorsanız ona bakılırsa suyunu ayarlarsınız. ).
 - 15 dk yüksek ateşte pişirip, altını kısarak patatesler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam ediyoruz.