Patlıcan Kızartması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Patlıcan Kızartması Tanımı İçin Gereçler

  • 2 tane patlıcan
  • 1 kase mısır unu
  • Sıvı yağ
Üzerine:

  • 1 kase yoğurt
  • 1-2 diş sarımsak
  • Tuz
Patlıcan Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Patlıcanların kabuğu soyun.
  2. Uzunlamasına dörde bölün.
  3. Su dolu tencerede yumuşayana kadar haşlayın.
  4. Bir süzgeçte suyunu süzmesi bekleyin.
  5. çabucak sonrasında patlıcanlar mısır ununa bulanıp az bir yağ döktüğümüz tavaya dizin.Önlü gerili kızartın.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis edebilirsiniz.
Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst