Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 adet havuç
 - 6 kol pırasa
 - 2 adet domates
 - Domates salçası
 - Yarım çay bardağı bulgur
 - Zeytinyağı
 - Tuz
 - Karabiber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Zeytinyağını tencereye dökelim salçayı ekleyelim biraz kavuralım.
 - Domatesleri rendeleyip ekleyelim.
 - Havuçları 1 cm halinde doğrayıp ekleyelim.
 - Pırasaları 1 cm formunda doğrayıp ekleyip kavuralım.
 - Üzerine su ek edip kapağını kapatıp orta ateşte kaynatmaya bırakalım.
 - Bulguru ek edip pişirmeye bırakalım.
 - Yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edelim daha sonra kapatalım.
Afiyet olsun.