Son 24 Saatte 50 Kat Artan SNM Coin Nedir?

AliDayı

New member
Gelecekte hayatımızın kıymetli bir kesimi olacağı düşünülen kripto para üniteleri gün geçtikçe daha da popülerleşiyor. Lakin son vakit içinderda, bilhassa FTX borsasında yaşananların akabinde piyasada büyük bir düşüş yaşanmıştı. Bu da Bitcoin’in 16 bin düzeylerine kadar gerilemesine niye olmuştu.

Durum bu biçimde olsa da hala yükselen kripto para üniteleri mevcut. Bunlardan tahminen de en çok dikkat çekeni son 24 saatte yüksek oranda paha kazanan SNM. SONM platformunun token’ı olan SNM, son 24 saatte %5000’e yakın artış yaşadı. Gece saatlerinde 0,20 dolar düzeylerinden süreç nazarann kripto para ünitesi, bu haberin yazıldığı sırada 10,01 dolar civarlarında seyrediyor.

SNM Coin nedir, niye yükseliyor?


Binance’de de süreç goren SNM, bahsetmiş olduğumiz üzere SONM platformuna ilişkin. SNM, 2017 yılında Alexei Antonov ve Sergei Ponomarev tarafınca piyasaya sürüldü. Uzmancoin’e bakılırsa merkeziyetsiz bulut hizmeti sağlayan ve birinci yılında token satışlarından 42 milyon dolarlık fon toplayan projede kullanıcılara, donanımlarını kiralama yahut kullanabilme imkanı sunuluyor. Platformun çok faal olduğu ve biroldukca insan tarafınca kullanıldığı da aktarılıyor.

Peki SNM son saatlerde niye bu kadar arttı? Bunun sebebi şu an için bilinmiyor. Proje hakkında son günlerde rastgele bir duyuru da yapılmadığını görüyoruz. Yani niye bu kadar yükseldiği hakkında bir bilgi yok. Ayrıyeten, SNM’nin piyasa kıymetinin 444 milyon dolar düzeylerine çıktığını, toplam arzın ve sirkülasyondaki arzın da 44 milyon 400 bin SNM olduğunu ekleyelim.

BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
 
Üst