Taciz iddiasıyla Fratelli d’Italia, Joe Formaggio’yu askıya aldı

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Bölgesel meclis üyesi Joe Formaggio, İtalya Kardeşler’deki herhangi bir ofis ve görevden uzaklaştırıldı: gün içinde meclis üyesine iletilen karar, doğrudan İtalya Kardeşler’in Venedikli koordinatörü Luca De Carlo’dan geldi. Formaggio, Lega bölge meclis üyesi Milena Cecchetto tarafından taciz edildiği iddiasıyla suçlandı. Carroccio’nun savunucusu, Brothers of Italy’nin direktörünün istenmeyen temaslarından şikayet etti, ancak o da kendini savundu: “Eğer herhangi bir sözlü yanlış anlama veya yanlış yorumlanmış bir jest olduysa, meslektaşım Milena Cecchetto’dan özür dilerim ve herhangi bir fiziksel suçlamayı kategorik olarak reddediyorum. Bu saçma hikayeyi kesin olarak söndürmek için en kısa zamanda arkadaşım Cecchetto ile görüşmeyi umuyorum” diye yazıyor meclis üyesi yaptığı açıklamada. “14 yılı aşkın bir süredir önce belediye başkanları, şimdilerde bölge meclis üyeleri olarak siyasette birlikte siyaset yaptığımızı, her zaman azami saygı ve karşılıklı saygı ile hatırlatmak isterim. Bu yanlış anlaşılmanın işbirlikçiliğimizi ve iş birliğimizi etkilemeyeceğinden eminim.” kardeşçe ilişki, dostluk”, diye bitiriyor Formaggio.

Askıya alma, taciz iddiasıyla ilgili basında yer alan makalelerden, “ahlak kuralları ilkeleri ve üyelerin davranış kuralları ile bağdaşmayan ciddi ve hassas anlaşmazlıklar”dan kaynaklanmaktadır, İtalya Kardeşler hükmünü okur.

De Carlo, “Rapor edilenleri doğrulamak ve gerçeğin ortaya çıkmasını beklemek için pozisyonunu Garanti Komisyonu’na havale ettim”, diye açıklıyor. “Diğer şeylerin yanı sıra Kadınlar Günü’nde ortaya çıkan bir konuyu araştırmak için bunu herkesin çıkarına yaptım; bu nedenle, başka önlemler alınana kadar ne olduğunu mümkün olan en kısa sürede açıklığa kavuşturabileceğimizden eminiz.”
 
Üst