Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo tavuk göğsü
  • 4 adet biber
  • 4 adet patates
  • 1 çiçek karnabahar ( küçük uzunluk )
  • 6 adet arpacık soğan
  • Tuz
  • İstege bakılırsa baharat
  • Yağ ( yarim çay bardağı )
  • Galeta unu 1 çay bardağı
  • 1 adet yumurta
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tavuk ğöğüsünü bir tencere alıp az suda haşlayarak kapağını kapatıp suyunu çekince kızartalım.
  2. ondan sonrasında öbür materyalleri dilimleyip tavada kızartalım.
  3. Kızarttığımız zerzevatları büyük bir tepsi yada servis tabağına dizelim.
  4. sonrasındasında karnabaharı dilimleyip farklı tencerede haşlayıp süzelim.
  5. Haşlanan karnabaharları yumurtaya bulayıp galeta ununa bastırıp tavada kızartalım.
  6. çabucak sonrasında kızarttığımız bütün gereçleri tepside yahut tabakta servis edelim afiyet olsun.
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst