Taze Fasulye Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kg taze fasulye ( evvelde haşlanmış buzluğa koyulmuş fasulye kullandım. siz taze aldıysanız biraz haşlayalım o denli kullanalım )
  • 2 adet soğan
  • 1 adet domates
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber
  • 1 çay bardağı su
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Taze aldıysanız fasulyelerimizi ayıklayalım, kiralım, haşlayalım. ( haşlamadan kullanırsanız sert olur ).
  2. Tenceremize sıvı yağımızı koyalım. Soğanımızı küp küp doğrayıp kavuralım.
  3. Kavurulan soğanımızın içerisine sarımsağımızı doğrayalım.
  4. Taze fasulyemizi ekleyelim, domatesi küp küp doğrayıp koyalım.
  5. 1 çay bardağı suyumuzu da ekleyip pişmeye bırakalım.
    Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst